Om Total Rent

Alt hvad du behøver til din rengøring

Hos Total Rent.dk finder du alt, hvad du behøver til din rengøring; lige fra klude og opvaskemiddel til gulvmaskiner og det højteknologiske Reach & Wash System til professionel vinduespolering. Total Rent.dk blev stiftet i 1991 af direktør, Poul Wæhling. Efter mange år i rengøringsbranchen - først som aktiv vinduespudser og siden som direktør for flere rengøringsfirmaer - havde Poul opnået en god portion viden om hvilke produkter og redskaber, der var mest effektive til forskellige rengøringsopgaver. Men Poul var godt træt af at skulle fare rundt til mange forskellige forhandlere for at få fat i de bedste rengøringsprodukter. Kort sagt savnede han et sted, hvor alle disse produkter var samlede - og det blev således startskuddet for Total Rent.dk!

Kvalitetsprodukter fra hele verden

Hos Total Rent.dk stræber vi hele tiden efter at være på forkant med udviklingen. Derfor holder vi konstant øjne og ører åbne for nye spændende produkter på markedet og indsamler ikke alene det bedste fra Danmark, men fra hele verden! Eksempelvis var vi de første til at hente det højteknologiske vinduespoleringssystem, The Reach & Wash System, til Skandinavien. The Reach & Wash System er stadig et af de stærkeste kapaciteter på markedet, når det handler om suveræne værktøjer og top sikkerhed for vinduespudseren. Ovale vandførende teleskopstænger Ova8 og Hybrisstængerne V3 er endnu et eksempel på vi hos Totalrent.dk, søger det bedste værktøj til arbejdet.

Vi blander os!

Det et ufravigeligt krav, at alle vores produkter skal være af højeste kvalitet! Derfor samarbejder vi gerne direkte med producenterne for at få indflydelse på redskaber og rengøringsmidler.

Dette har bl.a. resulteret i udviklingen af vores egne kvalitetsprodukter til professionel rengøring under mærket "Total". Sortimentet indeholder i dag rengøringsmidler, autopleje, microfiberklude samt microfibermopper. Til at se hele udvalget kan du kigge under mærker:
 Total. Vi har endvidere samlet vores udvalg af svanemærkede Total rengøringsprodukter i kategorien Svanemærket.

Besøg os i butikken i Åbyhøj eller handel døgnet rundt i vores webshop! Vores erfarne fagfolk er klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dit behov - uanset om du er professionel eller privat.

Hvem er vi: 

Poul Wæhling

Ejer

info@totalrent.dk

 

Poul har været en aktiv ildsjæl i rengøringsbranchen i godt 30 år, både som iværksætter og direktør.

Lennart Jensen

Partner

Lennart@totalrent.dk

Tlf: 22 23 31 83

Lennart ved lige hvilket rengøringsprodukt og hvilken maskine, der passer til dig. Speciale: Vinduespolering / Rentvandsanlæg.

Kim Fuglsang Jensen

Partner

kfj@totalrent.dk

Tlf: 22 23 31 74

Som sælger er Kim oftest på farten, men du kan også møde ham i butikken. Speciale: Arbejdstøj og bilpleje

Birgitte Jepsen

Bogholderi & regnskab

Birgitte@totalrent.dk

Tlf: 86 25 76 11

Birgitte holder styr på økonomien. Har du brug for kontoudtog eller, har du spørgsmål vedrørende betaling af faktura, er Birgitte den rette.

 

Kasper Høeberg-Hansen

Butikskonsulent

Kasper@totalrent.dk

 

Kasper er vores stærke kapacitet bag disken! Handler du med Kasper, får du altid et godt råd med på vejen.

Jonas Hægge Jørgensen

Lagerchef

Jonas@totalrent.dk

Tlf: 86 25 76 51

Jonas har ansvar for varemodtagelse og lagerstyring. 

Jonas

Chauffør

 

 

Jonas er vores dygtige chauffør. 

 

 

 

Andreas

Lagermand

Andreas sørger for, at der altid er styr på lageret og at pakkerne ryger ud til tiden.

Cecilie

Butikskonsulent og netshop

Du møder Cecilie, når du besøger os i butikken eller sender os en mail.

Amalie

Opfyldning i butik/rengøring

 

 

Velkommen til Total Rent.dk!