Hvad er den bedste måde at rengøre bilen på?

Oprettet d. under Bil

En professionel rengøring af bilen kan hurtigt blive en bekostelig affære. Men hvis du, ligesom os, nyder en ren bil, og har lidt ekstra overskud en weekend, så kan din støvsuger og et komplet bilplejesæt, få din bil til at skinne som ny - både indvendigt og udvendigt.

Her er vores liste med 7 ting, du skal bruge for at forkæle din bil fra yderst til inderst:

 1. Støvsugeren
  Start med at give dine sæder, over- og undermåtter en hurtig tur med støvsugeren.
   
 2. Autoshampoo med voks
  Giv ydersiden en kærlig hånd på ydersiden med en lækker autoshampoo, som vasker og rengør. Voksoverfladen efterlader bilen polerbar, så den kan få den skinnende overflade, vi alle elsker.
   
 3. Fælgrens
  Glem ikke dine fælge! Med en fælgrens, behøver du ikke knofedt, men kan hurtigt og effektivt få fedt, støv og trafikfilm af fælgene.
   
 4. Insketfjerner
  Skulle der være genstridige insektpletter tilbage efter vasken? Fortvivl ikke! Insektfjerner et skånsomt produkt, som du skal spraye på, lade sidde et par minutter - og så kan du se snavset opløse sig nemt og hurtigt. Husk dog, at produktet ikke må tørre ind, da det kan medføre skjolder på lakken.

 5. Ruderens
  Har du brug for en ekstra hånd til ruderne, både indvendigt og udvendigt, vil vi anbefale at bruge en ruderens. Kort fortalt er det et specialprodukt udviklet til bilruder, som blandt andet indeholder sprit og ammoniak, hvilket gør den effektiv overfor fedt, nikotin og trafikfilm.
   
 6. Vinylrens
  Rengør effektivt de sidste detaljer med en effektiv rengøringsspray til afrensning af vinyl inden du topper af med det sidste og 7. produkt på vores liste:

 7. Vinyl make-up
  Giv din bil et finishing-touch med en vinyl make-up spray, som gør bilens vinyl blankt og skinnende. Til sidst er der bare tilbage at nyde dit professionelle resultat og din ny-rengjorte bil.
Vores anbefaling: